Kotimaista kirjolohikiusaus on Saarioinen Oy:n valmistama aivan tämmöinen normaali valmisateria, jonka voi kumahduttaa mikroaaltouunissa täysteholla (750W) 2-3 minuutissa tai sitten tosipuurtajat laittavat sen oikein uuniin 20 minuutiksi tirisemään (175 asteeseen). Mikrossa kilauttavat ottavat pahvin pois ja leikkaavat näppärästi muovipussin toisen pään auki ja napsivat sitten lämmitetyn sapuskan naamarinsa taakse suoraan muovilootasta, jossa tuote on lämmitetty. Haarukka on hyvä olla olemassa, niin ruokailu käy sillätapaa sivistyneemmin.
Kirjolohikiusauksen maku on aika neutraali, jopa vähän mautonkin - mikä nyt ei einessapuskoissa paljon yllätyksenä pääse kajahtamaan. Tilliä tuossa on omaan makuuni hiukan liikaa. Rakenne on aavistuksen vetinen, mutta ei yllä ällöttävän tasolle. Tuote on ihan kelvollinen ja ainakin ok vaihtelua pastaeineksillä "ruokaympyränsä" täyttäneille. Ja jätettähän tästäkin kokonaisuudesta piisaa useampaankin roskasäiliöön ripoteltavaksi.
Arvostus: 3/5
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti